torsdag 14 oktober 2010

England!!!!

Idag var de jobb från 7 - 16.. idag var de riktigt kul på jobbet för de fanns något och göra hela tiden, då går ju tiden mycket fortare med..
Efter jobbet kom Jonathan och hämtade mig och Emma på ceader cort hotel, på vägen hem plockade vi upp Emma 2 och Frida. När vi kom hem så blev de fika, sedan hoppa in i duschen och fixa sig inför teatern. kl 18 lämnade vi huset och begav oss till Halifax centrum. Innan teatern så åt vi på en italiensk restaurang, de var super god mat.. :D

När vi kom fram till teatern var de massor av folk som hade klätt ut sig till Abba, det var nämligen de teatern handlade om, ABBA.
I början av choven trodde vi inte att det skulle bli så kul, för alla satt och tittade bara och ingen sjöng. Men efter ett tag så hade artisterna allt fått igång publiken och alla stod upp och sjöng o dansade. När teatern var slut så hämtade Jonathan oss, när vi kom hem så blev det att börja städa på rummet för att Jonathan skulle kunna damsuga när vi e på jobbet..
Imorgon börjar jag och Emma jobba kl 12 och så jobbar vi till kl 21. efter de så blir de fort hem och göra sig i ordning sedan åka till Huddersfeal och gå på pubb.. ;) kommer bli så kul!! :D
Mors!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar